Service & Onderhoud

Servicedienst

Aitec bv heeft een 24-uurs servicedienst voor klanten met een servicecontract.

Als u een onderhoudscontract heeft kunt u in geval van een urgente storing ook buiten kantoortijden contact opnemen met onze servicedienst. U kan dan op onze telefonische beantwoorden uw naam, telefoonnummer en omschrijving van uw probleem inspreken. de dienstdoende servicemonteur zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. De servicemonteur krijgt automatisch een bericht van uw melding.

Voor niet urgente storingen en voor de installaties zonder onderhoudscontract kan tijdens kantooruren contact met ons worden opgenomen, onze servicedienst overlegt dan met u wat er dient te gebeuren.


Onderhoud aan Biomassa cv-systemen

Het is verstandig om een biomassa cv-systeem periodiek, minimaal 1 keer per jaar goed te laten nazien.

Dit is nodig, omdat er op die manier voor gezorgd wordt dat de installatie optimaal en bedrijfszeker functioneert, er geen onnodige schade ontstaat door onopgemerkte vervuiling en om te zorgen dat de verbranding optimaal blijft.

Uiteindelijk is er gekozen voor een CO2 neutrale verwarmingswijze, en door periodieke controle, zorgen wij er voor dat de uitstoot uit de schoorsteen zo optimaal mogelijk schoon is.

Een onderhoudscontract geeft tevens recht op onze 24-uur service. Wij zorgen er dan voor dat u binnen 24 uur contact heeft met een servicemonteur die een probleem kan oplossen. Is het nodig om snel bezoek te krijgen, dan kan dat uiteraard, dit kan in het contract worden vastgelegd.

Gelijktijdig met het periodiek onderhoud kan door ons ook de schoorsteen worden geveegd en eventueel andere zaken als zonneboilers etc. worden gecontroleerd.

Vanaf 1-1-2015 gelden er een aantal aanvullende eisen van de overheid. Dit betekent wel dat met biomassa gestookte cv-ketels vanaf 20 kW een onderhoudscontract moeten hebben om te mogen worden toegepast. ook zijn de uitstoot normen aangepast waar aan een ketel moet voldoen.

Voor een onderhoudscontract, of controle meting kunt u het beste even contact met ons opnemen.

× Whatsapp ons